Kanttoreiden vertaisaamupäivä vuonna 2024

Ti 1.10.2024 klo 10-13 Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulissa

Kanttoreiden vertaisaamupäivät järjestetään yhteistyössä Espoon hiippakunnan kanssa. Aamupäiviin ei ole osallistumismaksua.

Toivon voimalla – Kirkon juhlat Tampereella 17.–19.5.2024

Kirkon juhlat järjestetään Tampereella17.–19.5.2024. Festivaali kokoaa Tampereen Keskustorille tuhansien laulajien kuoron ja tarjoaa ajankohtaiskeskusteluja, kulttuuria sekä ajatusten, uskon ja elämänkatsomusten vuoropuhelua keväisenä viikonloppuna eri puolilla kaupunkia. Juhlien teemana on “Toivon voimalla”. Ohjelmasisältöjen taustana ovat aiemmat Kirkkopäivät, Kirkon musiikkijuhlat sekä Lähetysjuhlat. Kirkon Juhlat 2024 -tapahtumassa nämä kolme sulautuvat uudenlaiseksi, yhtenäiseksi tapahtumakokonaisuudeksi.

Juhlien musiikillinen sisältö on monipuolinen: juhlille odotetaan tuhansien laulajien kuoroa, joka esittää muun muassa kymmenkunta uutta juhlille tilattua sävellystä. Konserttitarjontaa täydentävät muun muassa ruotsalainen gospeltähti Samuel Ljungbladh sekä kotimaiset Gospel Helsinki, Tampere Filharmonia, Maria Ylipää ja Jukka Leppilampi, Tommi Kalenius, Suomen kanttorikuoro ja Anne-Mari Kivimäki Ensemble.

Kirkon juhlat 2024 järjestää: Kirkkohallitus, Kirkkopalvelut, Suomen Lähetysseura, Suomen Kanttori-Urkuriliitto, Suomen Kirkkomusiikkiliitto ja Tampereen seurakunnat.

Lue lisää Kirkon juhlat

Päivämääriä vuodelle 2025

  • Valtakunnalliset kanttoripäivät Vaasassa 4.-6.2.2025
  • Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivät Turussa 9.-11.5.2025
kanttori laulaa urkuparvella