Tuote/palvelu 1

Kerro tässä se, mistä yrityksesi tunnetaan parhaiten, olipa se braatvursti tai baseball-lippikset tai verivampyyrien hätyytyskeino.

Lue lisää

Tuote/palvelu 2

Mikä on toinen suosittu myymäsi tuote tai palvelu? Kerro siitä tässä mieleenpainuvin sanoin, jotta sivustollasi vierailijat haluavat hankkia sen.

Lue lisää

Tuote/palvelu 3

Älä ajattele tätä tuotetta tai palvelua kolmantena suosikkinasi, vaan ajattele sitä pronssimetallin voittajana olympialaisissa, joissa olet jo voittanut tuotteillasi/palveluillasi kultaa ja hopeaa.

Lue lisää

Pääsanoma

Kerro tässä tilassa, mitä yrityksesi tekee ja miksi ja kuinka se tekee sen. Mistä olet tunnettu? Kuka pitää sinusta? Mikä on paras kilpailuetusi?

Sisällytä mukaan kaikki asiat, jotka tekevät yrityksestäsi ainutlaatuisen ja kilpailijoitasi paremman. Onko sinulla käytössä patentoitu 13-vaiheinen eläinten täyttämismenetelmä kaikkein elävimmiltä näyttävien täytettyjen pöllöjen luomiseen? Se pitää mainita.

Muita mainitsemisen arvoisia asioita ovat palkinnot, saadut tunnustukset, myytyjen tuotteiden määrä, yrityksen periaatteet (lyhyesti), yrityksen historian kiinnostavimmat kohdat ja kaikki sellainen, mikä saa lukijan ajattelemaan, että kanssasi olisi hienoa tehdä kauppaa.

home-4

Seuraavat vaiheet…

Tämän pitäisi olla mahdollisen asiakkaan ensimmäinen “toimintakehote”, esimerkiksi hintatietojen tai tuoteluettelon pyytämiseen.

Toimintakehote